Software financiar
 
GestAsigWeb
Vezi prezentare GestAsigWeb

Programul GestAsigWeb este destinat societatilor de brokeraj din domeniul asigurarilor.
GestAsigWeb asigura o evidenta completa a firmei de brokeraj, gestionand clientii, asiguratorii, agentii si managerii de asigurare cu care colaboreaza firma, comisioanele practicate de firma pentru acestia (pe fiecare asigurator si tip de asigurare), comisioanele firmei in relatia cu asiguratorii (pe fiecare asigurator si tip de asigurare),  tipurile de asigurare incheiate, contractele de asigurare si ratele aferente, platite sau neplatite,  evidenta politelor de asigurare si a altor documente repartizate agentilor si managerilor (inspectorilor) in gestiune. precum si evidenta si generarea borderourilor pentru politele incheiate si pentru ratele incasate si predate asiguratorului.
De asemenea, programul genereaza si rapoarte utile firmei de brokeraj in activitatea curenta, cum ar fi:
- raportul contractelor scadente (ce trebuie re-innoite) intr-o anumita perioada.
- raportul ratelor scadente (ce trebuie incasate) intr-o anumita perioada.
-  raportul ratelor incasate intr-o anumita perioada (cu posibilitatea selectarii numai pentru un agent sau un manager de asigurare)
- raportul 1 cerut de CSA - total prime brute subscrise pentru contractele noi incheiate, grupate pe asigurator si tip de asigurare
- raportul 2 cerut de CSA - total venituri (atat total incasari cat si total comisioane) obtinute din activitatea de brokeraj, grupate pe asigurator si tip de asigurare.
               StockPlayer
(Prezentare - in curand)

Programul permite analiza si sinteza evolutiei de pe pietele de capital din Romania (BVB si BMFMS) folosind date si informatii disponibile pe serverele acestor institutii.
StockPlayer genereaza recomandari de vanzare sau cumparare a actiunilor si titlurilor tranzactionate 
la bursa in functie de anumite criterii prestabiilite de utilizator, afisand evolutia grafica a titlurilor respective, dinamica pretului, calculul profitului, recomandarea pretului de inchidere al pozitiilor deschise etc.

DocGestWeb
(Prezentare - in curand)

Programul permite intocmirea si evidenta electronica a documentelor comerciale folosite de societatile comerciale sau IMM-uri. Acestea sunt factura de achizitie, factura de vanzare, bonul de consum, bonul de transfer, bonul de predare a productiei etc., documente ce modeleaza fluxul de bussines al firmei respective.
Evidenta este realizata pe mai multe gestiuni, fiind permise si operatiunile de stornare a unui document sau de anulare a acestuia.
Pot fi generate si rapoarte utile in activitatea curenta , cum ar fi stocul pe o anumita gestiune sau rulajul de stoc pe o anumita gestiune intr-o perioada data.